10 trucs die u helpen om 30% minder te wegen!

Personal fitness Arnhem
 

Heb je ooit naar de cijfers op je weegschaal gekeken en je verward, gefrustreerd of gewoon ongelukkig met jezelf gevoeld? Zo ja, dan bent u niet de enige. Veel mensen voelen zich niet voor niets zo over hun gewicht: een sedentaire levensstijl en een miljardenverslindende dieetindustrie hebben een ongezonde omgeving gecreëerd waarin het gemakkelijk is om te veel te eten en moeilijk om in vorm te komen. Maar dat betekent niet dat je ongezond moet blijven. Als andere mensen falen, slaag jij! Dus als ze je vertellen dat je inspanningen geen stand zullen houden of dat het heel moeilijk zal zijn om het gewicht eraf te houden – geloof ze maar! Ze hebben waarschijnlijk gelijk, maar om de verkeerde redenen. Je zult niet slagen door deze tegenslagen, maar gebruik ze als opstapje naar succes. Hier zijn 10 tips om je te helpen 30% van je huidige lichaamsgewicht te verliezen in één maand!

Eet kleine, gezonde maaltijden om de 3-4 uur.

Je hebt waarschijnlijk alle nieuwe dieetprogramma's gehoord of gezien die beweren te werken. Maar wat je waarschijnlijk niet hebt gehoord of gezien zijn de resultaten. Die nieuwe diëten hebben hun voor- en nadelen en gaan gepaard met tal van bijwerkingen, zoals vermoeidheid, constipatie, duizeligheid, droge huid en haar, verminderde geslachtsdrift, verstoorde slaap, meer trek in zoetigheid, enz. U zult ook honger hebben en voortdurend moeten snoepen. Diëten moeten niet worden gebruikt als afleiding of om onder slecht gedrag uit te komen. In plaats daarvan moet je ze gebruiken om meer over jezelf en je lichaam te leren. Het eerste wat je moet doen is een idee krijgen van hoeveel je weegt en hoeveel je wilt verliezen. Gebruik een weegschaal en schrijf je gewicht op. Schrijf je streefgewicht op naast je huidige gewicht. Je zult op een lager gewicht willen beginnen om een gezond gewichtsverlies mogelijk te maken.

Maak een stevige wandeling na het eten.

Studies tonen aan dat de meeste mensen na een zware maaltijd zo vol zitten dat ze niet eens kunnen sporten. Dit is gevaarlijk omdat je weer vol zit zodra je de volgende maaltijd op hebt! Het beste is een stevige wandeling van 10-15 minuten. Dit geeft je de kans om wat calorieën na de maaltijd kwijt te raken, de insulinespiegel te verlagen en gewichtstoename te voorkomen. Als je geen tijd hebt voor een wandeling, probeer dan wat squats of lunges te doen. Squats zijn de beste oefening om de calorieën die je hebt gegeten snel te verbranden. Als je geen tijd hebt voor een wandeling of je kunt niet lopen door een blessure of ziekte, probeer dan wat squats of lunges te doen. Zoek ook een Personal fitness in Arnhem als je daar in buurt woont.

Zoek een steungroep en sluit je daarbij aan.

Het is normaal dat je je angstig, depressief of hopeloos voelt als je veel probeert af te vallen. Maar laat deze gevoelens je niet afremmen. Steungroepen zijn een geweldige manier om te kunnen praten met andere mensen die ook proberen af te vallen; het kan gevoelens van isolatie helpen verminderen. Of het nu een dieetgroep is of een gemeenschap op sociale media, zorg ervoor dat je in een soort van steungroep zit. Je kunt ook een dieetmaatje of partner zoeken om je te helpen verantwoording af te leggen.

Zoek tenslotte een verantwoordingspersoon.

Het hebben van een verantwoordingspersoon kan een enorme hulp zijn. Verantwoordingspartners zijn mensen die u op het goede spoor kunnen houden met uw dieet en lichaamsbeweging. Zij kunnen u ook helpen verantwoording af te leggen door u uit te dagen het beter te doen als u het spoor bijster raakt. Er zijn veel online accountability partners die je kunt gebruiken. U kunt proberen er een te vinden die in uw stad is gevestigd, zodat u elkaar regelmatig persoonlijk kunt ontmoeten.