Hoe kies je een persoonlijke trainer?
Personal training Rotterdam

Hier zijn 8 criteria die u moet overwegen wanneer u een personal trainer kiest:

1. Zijn trainingsfilosofie: Houdt de trainer zich aan de bekende principes van deze sport? Traint hij in verschillende stadions of doet hij zijn eigen veld? Heeft hij patiënten of moet je de “andere persoon” zijn om mee te trainen?

2. Geloofsbrieven: Wie heeft het niveau van Master bereikt en voornamelijk waar? Beantwoord vragen om te bepalen of zijn zwarte banden zijn gesanctioneerd door een Braziliaanse Jiu-Jitsu federatie. Wie schreef het trainingsschema voor zijn weg naar meester en publicatie?

3.EVA’s: oordeel over talent? Harde training of training vol plezier? Dit verwijst naar een no-tolerance of bijna no-tolerance beleid met betrekking tot blessures of drugsgebruik. Is de trainer professioneel, meegaand in je eerste les, duurzaam met je lessen en verdedigt hij je aspiraties op het gebied van gewichtheffen?

4. Winstgevendheid: Weet de trainer/predikant hoeveel geld zij kunnen verdienen? Ouder worden maakt je niet armer, in feite alleen maar armer. Trainer zijn is een financieel dorstige bezigheid, een trainer kan alleen overleven met werken in een winkel met 2 stenen. Vertel me de nettowaarde van je trainer, dat zal je bezig houden en zal er zijn als je die overstap naar LA maakt.

5. Gemak: Wat kun je van de trainer leren in je eerste les? Is hij te saai voor je om te onthouden? Draagt hij betaalkleding?

6. Bijhouden van gegevens: Controleert u de gegevens van uw trainer? Gaat u na of die informatie juist is? Als de waarheid nee is, waarom niet?

7. Vakantie: Als je hard aan het trainen bent, ben je dan beschikbaar voor activiteiten buiten de sportschool? Hoeveel nachten kun je geven voor training in LA?

8. “Ik ga weg als je niet voert”: Als je niet op je plaats bent, vertrouw je er dan op dat de trainer je voedt? Als je merkt dat het toilet zelden verstopt is, controleert je trainer dan of je er nog bent?

De antwoorden die u op de bovenstaande vragen geeft, kunnen uw ervaring met een personal trainer maken of breken. U wilt immers iemand die de informatie die u hem of haar geeft, met geloofsbrieven kan staven.

Lees meer:
Ergotherapie Rotterdam
Life coach Rotterdam