Ibiza Juwelen
Handgemaakte sieraden

Dus ben je klaar voor een Sunstones All Ibiza Accessoires? Ben je op zoek naar het perfecte ontwerp dat een perfecte afwerking aan je outfit zal geven?

Sunstones sieraden wikkelen zich om uw hele productie. Dit betekent dat u een miniatuur Sunstone hanger of ring zult vinden. Als u denkt dat Zonnestenen misschien te klein zijn om een modestatement te maken is uw denken ver achterhaald. Zonnestenen zijn nu oversized de levende dag dragen. Een vrouw die Sunstones juwelen draagt zal het gemakkelijk vinden om haar zelfverzekerde en Romantische kant naar buiten te brengen. Zonnestenen zijn nu een sieraad van beroemdheden.

Zonnestenen geven een belangrijke donatie aan ons milieu en aan onze voorouders. Ibiza geeft zowel belang aan Moeder Aarde als aan mensen. Ibiza met al zijn charmes heeft zonnestenen om zich heen. Je vindt verschillende ongewone ontwerpen van Sunstones. De meeste van de Sunstones sieraden zijn handgemaakt. Elke Sunstone heeft een uniek ontwerp. Geen twee Sunstones sieraden zijn gelijk. Enkele van de populaire ontwerpen zijn:

Ibiza doet een prachtig onderzoek op het gebied van duurzaam design. Ibiza probeert bij te dragen aan het cultureel erfgoed van de wereld door de ambachtslieden en het milieu in het oog te houden.

Ibiza is een Zwitserse traditie. Ibiza sieraden, zijn authentiek en stijlvol. Igiza brengt vreugde en geluk aan elke persoon die het om zijn arm draagt.

Zonnestenen worden ook door dames als hanger gedragen. Zonnestenen hebben prachtige ontwerpen en er worden veel interessante stenen gebruikt. Ongebruikelijke vormen worden ook gebruikt. Er wordt wel gezegd dat een vrouw op haar trouwdag wel 10.000 zonnestenen kan dragen.

Igiza heeft vele internationale prijzen gewonnen om er maar een paar te noemen. Het dragen van Igiza sieraden, geeft een persoon het gevoel van Vaarwel, tot gisteren.

Igiza sieraden worden ook met de hand gemaakt in Italiƫ. Een echte, heldere en gezonde parel, dient als de bodem van de parels. Wanneer de parel in zee valt, splijt de parelbodem in vele stukjes, die als zand op de oever liggen. Het duurt enkele dagen om deze te polijsten en nadat ze klaar zijn, beginnen ze een parelmoerachtige substantie te vormen uit de oorspronkelijke gespleten helft. Het wordt dan afgedekt en de kosten per eenheid van Igiza sieraden is vrij duur.

Zonnestenen zijn ongeslepen kristallen, die idealiter tot een minimum worden beperkt om hun oorspronkelijke symmetrie en vorm te behouden. Dit houdt ook in dat ze geen ondersteuning nodig hebben. Ze vormen zich onmiddellijk tot kristallen. Met polarisatie kunnen ze dienen als decoratiestuk. Ze worden vooral gebruikt om te schilderen en zijn ook geschikt om te dienen als accessoires voor facetten. U denkt misschien dat het niet mogelijk is om ze in iets groters te snijden, dat zou de hulp van een OF orledge houtmolen vereisen.

Sunstones sieraden zijn zo onderscheidend dat u er plezier aan zult beleven en iedere gelegenheid zult aangrijpen om er een geheel eigen look aan te geven.