Laag testosterongehalte en testosteronversterkers
Testosteron booster

Testosteron wordt beschouwd als het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon en heeft invloed op alles, van botverlies tot het bedreigen van iemands jeugdigheid. Hoewel het nodig is voor elementaire lichamelijke processen, wordt boterzuur of testosteron geproduceerd door de bijnieren, en omdat zij de baas zijn over al deze processen, is het van essentieel belang dat zij onder controle blijven. Te veel testosteron kan problemen met de prostaat veroorzaken, en kan de oorzaak zijn van een lage geslachtsdrift. Onderzoek heeft uitgewezen dat een laag testosterongehalte kan worden veroorzaakt door te weinig lichaamsbeweging, ongezonde voeding en levensstijl, maar ook door genetische oorzaken. Daarom is het belangrijk te beseffen dat een laag testosterongehalte niet absoluut is, maar relatief en afhankelijk van je algemene gezondheid, leeftijd en levensstijl – en in het bijzonder van hoeveel je beweegt, eet en leeft.

Wanneer je naar voedingssupplementen voor een laag testosterongehalte kijkt, moet je begrijpen dat deze supplementen het testosterongehalte niet zonder hulp kunnen verhogen. Testosteron wordt geproduceerd in de prostaatklier, en als deze begint af te nemen, of als je genetisch voorbestemd bent om dergelijke problemen te ontwikkelen – dan zul je last krijgen van een laag testosterongehalte.

De meeste mensen krijgen op middelbare leeftijd te maken met een sterke daling van de testosteronproduktie, en dit wordt in verband gebracht met zowel osteoporose als zwaarlijvigheid.

Natuurlijke testosteron boosters hebben een brede waaier van toepassingen bij de mannelijke bevolking en helpen op natuurlijke wijze bij problemen zoals:

# 1 – Vermoeidheid

#2 – Hypogonadisme

# 3 – Carpaal tunnel syndroom

#4 – Erectiele disfunctie

#5 – Cafeïne

#6 – Menopause

#7 – Zwangerschap

#8 – bevalling

ongepaste reclame voor zoveel producten – van sommige producten is aangetoond dat ze:

#9 – een paar weken resultaten opleveren

#10 – resultaten na maanden van regelmatig gebruik

#11 – gevaarlijke bijwerkingen veroorzaken

Van natuurlijke testosteron boosters is aangetoond dat ze de gezondheid op meer manieren verbeteren dan welke andere afzonderlijke behandeling dan ook. Bijvoorbeeld, sommige soorten hoofdpijn kunnen worden verbeterd door uw dieet aan te vullen met wei-eiwit, terwijl problemen zoals een verminderd libido kunnen worden aangepakt met natuurlijke supplementen. In bepaalde gevallen zijn mensen erin geslaagd om hun niveaus weer normaal te krijgen na jaren van lage niveaus.

Testosteron is slechts één van de vele cruciale hormonen die het lichaam nodig heeft om in leven te blijven. Veel mensen lijden al vele jaren aan een laag testosterongehalte, en dit heeft bijgedragen tot veel gezondheidsproblemen. Mensen hebben 280 testosteronklieren in hun lichaam. De helft van deze klieren bevindt zich in de hersenen. De rest bevindt zich in de wervelkolom. Testosteron wordt geproduceerd door de testikels, de bijnieren en de prostaat. Door middel van een natuurlijk dieet is het mogelijk het totale testosterongehalte in het lichaam te verhogen tot tussen. Dit niveau wordt na 8 weken snel vervangen in het lichaam.

Lees meer:
Sport Supplementen
Tribulus terrestris