leer en meer
Leren handgrepen

De perfecte mix van modern design en ouderwets vakmanschap maakt van Handles and More al meer dan vijftig jaar de toonaangevende fabrikant van lederen leren handgrepen. De zorgvuldige klant voorzien van hun op maat gemaakte favorieten is onze manier om u het beste van beide werelden te geven. U kunt uw handgrepen op maat laten maken om precies aan uw behoeften te voldoen en uw leren plankendragers met vertrouwen ontwerpen.

Handles and More heeft een groot aantal handgrepen gemaakt van leer van een kwaliteit die duurzaamheid, sterkte en kwaliteit garanderen, zodat u zich zeker kunt voelen ze een leven lang te gebruiken. Naast het hebben van tal van gemaakt van kwaliteit leer, Handles and More heeft ook een complete lijn van handgrepen gemaakt van synthetische vezels materialen, odyx stof, metalen studs en afwerkingen, rits handgrepen, en bestek ringen met gestempelde ontwerpen.

Wij besteden veel zorg aan de controle van de volledigheid van elk Handles and More product en controleren op gebreken. Als een product door een fabricagefout niet aan uw verwachtingen voldoet, kan het binnen 14 dagen na aankoopdatum worden geretourneerd, terugbetaald of omgeruild. Een wasmachine en droger moeten worden geretourneerd als deze in de voering of tussen de voeringen zit. Handles and More garandeert dat het product zodanig vrij is van gebreken, dat er geen waarneembare onvolkomenheden zijn. Deze garantie geldt voor de handvatten, voeringen, zeilringen en ritssluitingen en is niet onderhevig aan veranderingen, beschadigingen of ongemakken. Bovendien, indien een product met gebreken aankomt, zal Handles and More, naar eigen keuze, het product omruilen of retourneren, zolang het geretourneerde product in nieuwstaat verkeert (dit is inclusief de originele verpakking).

Bovenal garandeert Handles and More de kwaliteit van hun lederen producten. Daarnaast heeft het bedrijf zich gevestigd als een waardevolle lederproducent voor meer dan 75 miljoen klanten wereldwijd. In de loop der jaren heeft Handles and More processen opgezet om te produceren % met traditioneel-vertrouwde materialen, %met enthousiasme en zorg voor het welzijn van het milieu.-met eerlijke arbeidsomstandigheden. En natuurlijk is het bedrijf vandaag beschikbaar, want het is belangrijk voor u om te weten dat uw vertrouwen wederzijds is en dat BravaL Chemistry samen met u zal ontwikkelen en produceren.