Waarom zou ik EMS gebruiken?

Woman, Crunches, Sport, Training

Waarom zou ik EMS gebruiken? Prestatieverbetering – De hartslag van het ware is hoe hard je werkt. Trainen onder belasting verhoogt het elektrisch potentieel van de spieren. Het gebruik van EMS is een economische oplossing voor een karwei dat u niet vreselijk duur vindt en niet veel tijd en energie kost.

trillingen en naar binnen inademen en uitademen – Ik weet zeker dat je gehoord hebt van Jerome Bettis. Hij was een tijd lang de snelste man ter wereld. De reden dat hij zo’n grote voorsprong had, was grotendeels te danken aan zijn training met elektronica en speciale ademhalingsopwekkende sensoren. Deze sensoren zenden een elektrische impuls uit die automatisch hormonen in je lichaam doet vrijkomen om het te helpen herstellen.

Verrast en onmiddellijke feedback verbeteren Een EMS workout richt zich op je spieren, maar omdat we in het donker aan het trainen zijn, moet je je voorstellen dat je een workout doet in hetoyale Archikewich. Praat niet te hard. Doe de oordopjes in. Je luistert naar je lichaam omdat het je iets probeert te vertellen.

Trainen tot je potentieel – Om het maximale uit je training te halen, moet je trainen in anatomie, fysica en bewegingswetten. Je kunt niet iets verbeteren wat je niet begrijpt.

inspireert de geest en het hart – Sport is 90% mentaal. Sport is 90% fysiek. Je kunt je spullen pakken en teruggaan naar je Mississippi-hut, of je kans grijpen en je onderwerp verwerken in een toespraak die uiteindelijk indruk zal maken op je publiek.

Houd het hoofd koel – In de maritieme geneeskunde wordt de denkfout van de patiënt veroorzaakt door het niet onderkennen van de aard van de ziekte. Dit is te vergelijken met naar huis gaan, je verbranden en je blauw voelen. Een kater heeft wetenschappelijk gezien eerder te maken met het ervaren van algemeen ongemak dan met zonnebrand. Medicaliseert de symptomen en geeft de ziekte een naam. Het is iets dat je kan overkomen. Het zal niet hetzelfde blijven.

Leiderschap, motivatie en resulterende prestaties – Het onderwerp van motivatie en bewegingstechnologieën in EMS kan niet volledig in tekst worden uitgelegd. Wij raden u aan een gekwalificeerde deskundige in te schakelen bij het formuleren van een plan voor uw dienstverlener. De wereld van EMS training verandert in een snel tempo. Nieuwe technologieën en aanbieders zullen altijd geïntroduceerd worden om uw polsslag bij te houden.

spa setting De spa setting wordt over het algemeen gebruikt als een revalidatiemodaliteit wanneer de spieren zwaar belast zijn om soepelheid of kracht te winnen. Het gebruik van massagetechnieken in een beperkte ruimte kan een doorbraak in de prestaties teweegbrengen als de gebruikte technieken juist zijn.

De kosten van elektronica De kosten van elektronica in een elektronicawinkel variëren van $1.000 tot $5.000 USD. De meeste zijn op maat gemaakt, maar andere zijn verkrijgbaar als kant-en-klare off-the-shelf. Het grote verschil in prijs is te wijten aan het type elektronica, het kwantificeerbare gebruik en de hoeveelheid tijd waarin het trainingsinstrument zal worden gebruikt.

Menselijke factoren omdat we vatbaar zijn voor fouten, waardoor het effect van de behandeling slechts gedeeltelijk aan de elektronica te danken kan zijn. Dit betekent dat er nog steeds extra training nodig is. Hoe kunnen we elektronica gebruiken om de prestaties te verbeteren?

Planning vóór het evenementAls u traint voor een specifieke marathon of de nationale spelen, hebt u weinig tijd voor onderzoek en ontwikkeling van elektronica die voor u van onschatbare waarde kan blijken. Planning vóór het evenement berust zowel op overtuigingen als op realistische verwachtingen.

Onderzoeksprojecten van AthleteICS

Veel van de ultra-elite atleten in de sport, waaronder de Nieuw-Zeelander Kim Gallagher, hebben in het verleden onze onderzoeksprojecten voltooid. Sommige van de onderwerpen van onze studies variëren van de effecten van verschillende trainingstechnieken, tot de effecten van internet en telefonische message boards als platforms voor squats. Veel andere seksen doen mee aan onderzoeken naar damptechnologie Kom op mensen, het is niet 100% hetzelfde als cardio en crunches doen.

Concluderend hoop ik dat wetenschappers uiteindelijk een manier zullen vinden om de door het lichaam ontvangen hoeveelheid zuurstof te meten en op afstand te controleren; daardoor zullen coaches en atleten in real time over nauwkeurige gegevens kunnen beschikken. Door de nauwkeurigheid van de gegevensverzameling te verbeteren, zullen elektronische systemen voor ergometers, hartslagmonitors en pacing monitors het herstel verbeteren, de motivatie voor prestaties vergroten en atleten in staat stellen hun trainingsinspanningen nauwkeuriger te richten. Sportschool Tholen

Als u nog geen dubbelzinnige indruk hebt gemaakt, besef dan dat technologie niet meer is wat zij een paar jaar geleden was. Het gaat veel verder dan wat zelfs Steve Jobs met computers kon doen. Zeker niet alleen het veranderen van levensstijlen met gadgets, maar het herdefiniëren van hoe mensen denken door slimme apparatuur te gebruiken die past bij hun levensstijl. Ik hoop dat u de kans krijgt om elektronica en de mogelijkheden die het u biedt, te verkennen.