Wat is EMS

Hoe wordt EMS training? Bij EMS mijnt de computer in het EMS-pak draadloos verschillende mogelijke stimulatiesequenties uit. Met een handcomputer (vermijdt invasies computerapparatuur), programmeert u de EMS-apparatuur om:1. gelijktijdig en snel verschillende trainingsbelastingen te mijnen2. ononderbroken te mijnen, zonder behoefte aan pauzes of rustpauzes3. vijftien, twintig of meer reps gelijktijdig te mijnen

Hoe werkt dit? Door gebruik te maken van een krachtig digitaal opslag- en communicatiesysteem, is het EMS-pak schadelijk terwijl het inactief is. Om de computer een meer competitieve omgeving te bieden, het trainingseffect te maximaliseren en de spieren wat gemakkelijker te stimuleren, worden regelmatig populaties van loop, hyper-extended reps uitgevoerd. In principe is het computerscherm in een EMS-pak een tweede brein van je training. “De computer” ziet en beoordeelt alles wat er in het pak zelf gebeurt – de spierbewegingen en de elektrische verschillen en stuurt de informatie via hand-held com sockets naar uw trainingscomputer.ES stuurt real-time gegevens en berichten via hand-held com sockets naar u terug. De computer berekent dan hoeveel de spierkracht toeneemt of afneemt en logt nauwkeurig de eventueel gevaarlijke oefeningen die tijdens de training worden gedaan.

Het ERAs-systeem controleert voortdurend de spieren en bewegingen en slaat deze gegevens voortdurend op in het geheugen van de computer. De computer vraagt dan via de computer een groep ziekenhuizen in het hele land om de veiligste en minst schadelijke stimulatie die wordt geadviseerd voor de specifieke spiergroep die in het circuit is gekomen. De computer slaat deze geschiedenis vervolgens op voor toekomstige doeleinden van toezicht op de pupil. Op dit moment is dit systeem gebruikt bij meer dan vijfentwintigduizend patiënten, met een succespercentage van meer dan negentig procent zonder ernstige bijwerkingen.(C 2009)

Waarom zou ik een EMS verzekeringsprogramma nemen? Slim! Veel dokters en artsen zijn gewend om op deze manier te werken. Zij zijn niet zo’n grote fan van de kosten van specifieke arts bepaalde patiënt specifieke verzekering plannen. Door dit te doen zouden de premies van de verzekeringsmaatschappijen worden verhoogd en zou iedereen aan de genade van het honorarium van de agent en de maatschappij worden overgeleverd. En met de toename van behandelingen die door genezende artsen worden uitgevoerd, hoe gaan zij hun kosten van jaar tot jaar aanpassen? Het EMS-plan is dus een goed plan voor iedereen die minder dan $200 per jaar wil uitgeven aan lidmaatschapsgeld.

Dus is het EMS-plan geworden of is dit een oververeenvoudiging van het concept? Het lijkt er wel op, aangezien gezondheidswerkers op zoek zijn naar effectievere manieren om geld van patiënten te besparen, de praktijktijd te verkorten en de ervaring van hun eigen patiënten te verbeteren.

Lees meer:

EMS training afvallen

EMS fitness