De beste sportschool in Nijmegen: Maak kennis met de #1 Nederlandse fitness bestemming New Age 22 Sportlounge

Sportschool Nijmegen

Een paar minuten buiten het prachtige historische stadscentrum van Nijmegen ligt het fysiotherapie- en trainingscentrum New Age 22 Sportlounge. Dit is een van de weinige plekken in de stad waar u naast indoor cycling ook terecht kunt voor diverse andere fitnessactiviteiten. Het centrum beschikt ook over een volledig uitgeruste fitnessruimte, een zwembad en een sauna. New Age 22 Sportlounge is een geweldige plek om te bezoeken als u blessures heeft of op zoek bent naar verbetering van uw kracht en flexibiliteit. U kunt ook een van de groepsfitnesslessen boeken voor wat extra afwisseling. Het is belangrijk te onthouden dat New Age 22 Sportlounge geen groepstraining aanbiedt – wat in Nederland de norm is. In plaats daarvan biedt het centrum individuele sessies aan. Dit is wat ons betreft de beste Sportschool in Nijmegen

Fitness Smith

Dit fitnesscentrum is al meer dan 25 jaar een steunpilaar in de Nijmeegse fitnesswereld. Het bevindt zich bij het centraal station van de stad en biedt een breed scala aan fitnessactiviteiten, evenals een bar en een restaurant. De indoor cycling en krachttraining hier behoren tot de beste van de stad. Het personeel is uiterst behulpzaam en er is voldoende gratis parkeergelegenheid als u met de auto bent.

Fitness Smith staat bekend om zijn vriendelijke, gastvrije sfeer en het feit dat u uw kinderen bij de lessen kunt betrekken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het buitensporige lawaai en de druk die vaak gepaard gaan met een fitnesscentrum voor kinderen.

Planet Fitness

Dit is een van de grootste fitnesscentra in Nederland. Het ligt net buiten het stadscentrum en is gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Het centrum heeft meer dan 4.000 leden en biedt krachttraining, cardiovasculaire activiteiten, groepsfitness en groepstraining. Lidmaatschap is gratis voor leden en er is een dagelijkse toeslag voor niet-leden.

Deze sportschool is ook een van de weinige plaatsen in Nijmegen waar u de Bemotivation Club van Planet Fitness kunt vinden. Dit is een programma dat elke dag een aantal Bemotivation Club-sessies aanbiedt om u te helpen het meeste uit uw fitnessroutine te halen. Het is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden. Bemotivation Club sessies duren 30 minuten en omvatten een motiverende video, een geleide meditatie, een audioprogramma en een paar oefeningen om u te helpen ontspannen en relaxen.

Pure Gym

Dit is een van de nieuwere fitnesscentra in Nijmegen. Het is schoon, goed uitgerust en biedt een breed scala aan fitnessactiviteiten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en er is een ruime keuze aan lessen. Pure Gym is een goede keuze voor degenen die zich willen richten op krachttraining. De sportschool heeft ook een verwarmd zwembad waar u aan uw zwemvaardigheden kunt werken en een spa voor wie op zoek is naar een ander soort workout.