Hoe leer je kinderen sport

 

Bakugan? Heb je je ooit afgevraagd wat een Bakugan is? Zo niet, dan heb je vast wel iemand die het weet, of misschien je moeder of oma. Bakugan zijn kleine actiefiguurtjes gemodelleerd uit kleine plastic knikkers, gebaseerd op een tv-show uit Japan, seraphim, de primordiale mechanische krijgerprinsessen uit de serie ofseries. Als uw dochter dol is op de anime-serie “One Piece”, zal ze zeker van Bakugan houden. Miljoenen mannen en vrouwen hebben in de loop der jaren van Bakugan genoten.

Wat is Bakugan?

Bakugan zijn kleine actiefiguurtjes in de vorm van kleine knikkers, ze hebben sensoren en camouflage voor opwindend speelplezier voor volwassenen of als de kinderen de hele nacht sporten. ( misschien kunnen jij en je partner toekijken hoe sommige van de knikkers worden geactiveerd om ze met elkaar te laten vechten of ten strijde te trekken. als je een hard gevecht wilt voeren, worden veel Bakugan geleverd met verwisselbare, beweegbare onderdelen voor het geval je een gevecht verliest, Bakugan hebben rode, witte en zwarte voornamelijk zwarte bubble maar er zijn variaties van elke kleur te zien. Blackbubble met rode lichaamsdelen en benen kan worden getransformeerd in Airazor. De bel kan zich ook splitsen in 2 kleinere bellen met vleugels om het zweven te vergemakkelijken. Airazor vliegt hoog en langzaam. Het is een zware strijd om hem uit de grond te krijgen omdat hij met zijn poten en de bubbels niet gemakkelijk onder de grond komt. Het is gemakkelijker om Bakugan in de handen van de tegenstander te stoppen.

Waarom zijn Bakugan zo populair?

Als je er eenmaal een hebt, ontdek je dat Bakugan erg duurzaam zijn, bestand tegen elk stuk speelgoed dat je ernaar gooit en moeilijk omver te werpen. Net als bij zeepbellen is het moeilijk om ze om te gooien als ze eenmaal zijn aangestoken en tot leven komen, omdat ze licht zijn en het moeilijk is ze te doorboren. Als je ze in je zak stopt of in het compartiment van je vliegmachine, zijn ze zwaar en moeilijk om eruit te krijgen. Toch hoeft niemand het verschil te weten tussen een zak vol bubbels en een zak vol Bakugan.

Hoe leer ik kleine kinderen buiten sporten?

De beste manier om kinderen te leren buiten te sporten is ervoor te zorgen dat er in huis een activiteitencentrum is, een speelgoedkist of wat u maar wilt, en het kind te vragen speelgoed mee te nemen om te spelen. Als er geen speelgoed is, neem uw kind dan mee naar buiten en laat het rondrennen en het verhaal in hun hoofd naspelen. Er is niets leukers dan een kind buiten te zien sporten en het verhaal in hun hoofd te laten naspelen. U kunt uw kind leren lopen door de verhaallijn van de bellen te volgen. Er zijn veel verschillende soorten verhalen waaruit u kunt kiezen.

Als je bijvoorbeeld met de kinderen een sneeuwpop wilt maken, kun je eerst een sneeuwpop van klei maken en dan creatief aan de slag gaan met verf en versieringen. Als je een boot wilt bouwen, begin dan met het bekijken van de instructies en schilder een afbeelding op de boot met materialen die gemakkelijk verkrijgbaar zijn, zoals hout.

Je kunt ook creatief zijn met Bakugan. Hier zijn wat creatieve ideeën om een kind op weg te helpen:

Pom poms (stokjes)

Kartonnen doos

Wat eerst te bouwen

Wat nu te doen?

Op wie moet je letten?

Wat te planten

Lees meer:

Sporten voor kinderen

Sportles kinderen 

Kinder sporten