Nieuwste trends in mode
Maatpakken Amsterdam

Op de dunne lijn tussen elegantie en mannelijkheid creëren moderne maatpakken een dynamische combinatie van ‘klassiek’ met ‘modern’ om een pak te creëren dat de show steelt. De kunst van dit pak is om samen te brengen wat niet gebruikelijk is: elegante stoffen en klassieke snits met opmerkelijk moderne details: geschulpte zomen, kwastjes aan de mouwen of zakken, driekwart overlays voor een subtiel belang.

De meesterkunst van de mode neemt elke steek onder de loep, en gebruikt de vaardigheid van tientallen jaren expertise ingenieurs om een pak te creëren dat, van nature, meer flatteus is en ‘Florentijnse abs’ creëert. Dit seizoen, voor zowel mannen als vrouwen, is de meesterkunst van de mode om de ‘monochromatische’ look te creëren: een pak dat, binnen dezelfde familie van stoffen, verschillende tinten en textuur heeft. Ook is het de bedoeling de nadruk te leggen op een pak dat zichzelf niet zal dateren: essentials die altijd in de mode zullen blijven, zoals een fijn wollen pak in neutrale kleuren. Dit onthult ook een truc: hoewel voor ons mannen een belangrijke vernieuwing de uitbreiding van het klassieke pak is, geven ultramoderne smart tailored kledingstukken, zoals vesttruien, gemaakt van kasjmier of tweed, de illusie van een pak voor onderweg. Voor een beetje extra sensuele aantrekkingskracht kunt u een kledingstuk met wat kleur rond de hals proberen; vooral als het een pak met een smalle wijdte is, om de illusie van bredere schouders te geven.

De laatste tijd lijkt het erop dat een aantal kleermakers hun versie van een traditioneel pak een revolutie hebben gegeven. Verschillende Britse kleermakers hebben geëxperimenteerd met een moderne futuristische look, door subtiele technologieën in hun pakken te mengen. Een van de Britse kleermakers, icas A. Thompson, heeft een uit Australië afkomstige stijl, waarbij gebruik wordt gemaakt van een bepaalde technologie om het driedelige pak te verbeteren. Hier is een nylon buitenkant geweven met Australisch katoen, dat op zijn beurt een iets andere weving heeft dan de klassieke Australische wol. Een futuristische look wordt ook gecreëerd door Coblen, een Londens kleermakersbedrijf dat verschillende op maat gemaakte meesterwerken van James Holderman maakt. Hier een futuristisch ontwerp in geweven denim met metalen klinknagels, een teruggrijpen naar deRepoman. Een andere trend die opkomt in de herenmode is de suit-aid Wayfarer, waarbij een klassieke Amerikaanse stijl wordt verward met iets uit een denkbeeldige Mughalority: een vreemd lijkende mix van oriëntaals en aviator. Een Parijse kleermakerij van het merk Gabrielle zal het vliegeniersjasje combineren met een militair jasje via de cross-over ervaring van een gewoon pak.

Als u in de Verenigde Staten woont, kunt u er zeker van zijn dat de beste herenpakken in de stad te vinden zijn, want de beste ontwerpers gaan steeds meer richting stad en voorsteden. Een van de nieuwste redactionele passages van de pagina’s vanare de inzichten over casual dressing, die de relaxte manier van doen erkennen en die een ontspannen, easygoing stijl bevoordelen. En natuurlijk is een van de grootste trends de uniseks stijl, die zowel door ontwerpers als door mode-iconen, van Kanye West tot Angelina Jolie, wordt geprefereerd en die zeker een plaatsje aan het modebord heeft. Ook al is het leven in de stad gemakkelijk, het volgen van de laatste trends is dat niet.

Verschillende stijlen en delen van de wereld die bekend staan om hun uitstekende vakmanschap zijn onder andere Readymade; Unisex en er zijn ook tal van ontwerpers, die hun versie van een casual en betaalbare stijl aanbieden. Voor degenen die nog steeds liever een pak dragen, heeft Rocha voor dit seizoen enkele herenkledingstukken die zeker bij je passen.

Een andere trend is de Calvin Klein-collectie, die oorspronkelijk uit 2007 dateert, maar onlangs door Buying Shoes werd bewaard. Het is nog steeds een opmerkelijke collectie, met allerlei soorten schoenen, slippers, herenpakken, en zelfs damesschoenen. Calvin Klein is ook perfect voor diegenen die alles hebben om een indruk achter te laten, of het nu de beste accessoires, de beste jeans of zelfs de beste kleren zijn.

Onlangs bracht de modeweek in New York ook enkele fascinerende nautische looks aan het licht, met als meest opvallende de hits van containerschepen, olieverfschilderijen, zeer glanzend en zeer wit. Ook de vleugels van Air Force One zijn het gespreksonderwerp van deze zomer en tonen hun make-over door enkele van ’s werelds beste kleermakers. De aandacht zal deels uitgaan naar de beste accessoires die deze zomer hoofden zullen doen draaien. De beste trends zitten namelijk ook in de accessoires. Ook een militaire look mag niet ontbreken.

Als militaire mode lijkt een beetje te zwaar en niet te gezellig voor uw smaak, maak je geen zorgen, want uw twijfels zijn ook weggenomen door de besteVirtual Trusted Shops, voor alle soorten van top militaire, Eco-geïnspireerde, innovatie, accessoires, Justin Boots, een van de beste en de meest complete, online slippers in de wereld, die beschikbaar zijn op dit moment en die zal garanderen om uw behoeften te voldoen.