Personal trainer

Personal trainer Wageningen

Ik moedig je aan om een ​​persoonlijk plan te maken, en ik weet dat dat niet is hoe het voelt met een personal trainer aan je zijde. Ik kan u veel nuttig advies geven in de vorm van een persoonlijk plan om u te helpen uw tactisch bewustzijn, snelheid, kracht, balcontrole en algehele prestaties in de loop van een seizoen te vergroten.

Ik herinner me een professionele voetballer met wie ik werkte aan een Keep Fit-programma om het effect dat pingpong op zijn spel had, te implementeren, en hij zegt dat de enige manier waarop je iets kunt verbeteren, is om het langer en met een beetje meer zorg te doen en dan plotseling WAAROM understatement.

Ik kan je bieden wat de sportwetenschapper graag "Repetition Fi Mawr" noemt?

De reden dat ik je waarschuw is omdat deze training erg saai en geestdodend is. Het vereist niet veel vaardigheid, maar de behandeling is erg belangrijk, omdat het je lichaam goed voorbereidt op toekomstige training. Hoe meer vaardigheid en zorg je ergens in steekt, hoe langer het duurt om de vaardigheden onder de knie te krijgen.

Laat me je een paar voorbeelden geven. Ik herinner me dat ik op 16-jarige leeftijd met Jonathan Council illustreerde dat hoe intensiever de voetbaltraining is, hoe beter de speler zal zijn.

Een ander voorbeeld werd misschien meer over het hoofd gezien door de meeste spelers, of in ieder geval door degenen die snelle resultaten wilden behalen om indruk te maken. Als je het spel 90 minuten lang heel goed speelt, wordt het misschien niet echt zichtbaar omdat je het doel mist.

De constante repetitieve oefenomgeving van voetbal zal niet alleen je lichaam conditioneren om met de repetitieve acties om te gaan als je iets verkeerd doet, maar het zal ook je hersenen conditioneren om meer te wennen aan fysieke taken, dit zal op zijn beurt je zelfvertrouwen en mentale taaiheid

Voetballers hebben de neiging om iets verder te willen gaan dan wat ze zouden doen tijdens een reguliere training. Dit komt omdat het een concurrentievoordeel is, waardoor ze een hogere spelstandaard kunnen behouden.

Onthoud dat er in een voetbalwedstrijd geen "scoreables" zijn, wanneer je een trap van 89 mijl per uur in de bovenkant van de doellijn krijgt, kun je je leven erop wedden dat de keeper van het andere team op hun billen zal rondspringen en een soort van tikken en balanceren doet in een poging om de impact van de trap te minimaliseren.

Dit is anders dan een gemiddelde wedstrijd wanneer "scoreborden niet bestaan".

De reden is simpel. In een typische wedstrijd wordt een doelpunt gescoord met een actie van het verdedigende team EN het aanvallende team. De meeste scoringskansen en doelpunten worden gescoord door het verdedigende team. Als ze een doelpunt zouden moeten scoren, het aanvallende team (kiemt jouw grootte van spelers als "score").

Een team moet scoren en NIET gescoord worden. Ik zeg dit in het belang van de waarheid.

Gelukkig zijn voetballers niet zoals de gemiddelde mens.

Sommige van mijn studenten hebben geprobeerd om professionele wedstrijden te spelen met wisselende resultaten. Uit de gegevens van mijn studenten en die van mij kan ik je vertellen dat ik in elke wedstrijd die ik heb meegemaakt een * De wet van Dunn* in actie heb gezien.

Perfecte voorbeelden zijn Andrei Arshavin uit Lyon, Francis Jeffers uit Charlton en wat ik de gemiddelde Joe noem. De gemiddelde Joe scoort niet eens twee keer per wedstrijd in een competitiewedstrijd.

Dus als je naar je eigen potentieel wilt voetballen en je spel wilt verbeteren, kunnen we je helpen de vijf per dag inzinking te verslaan die een facet van je spel wordt waar je niet mee te maken wilt hebben, en we kunnen je helpen om terug te komen naar uw topprestaties op dagelijkse basis door uw training, coaching en conditioneringstactieken te veranderen.